AMANDA IS DANKZIJ WINSOL STRAK.

AMANDA

Beoordeling:


Programma:

  • Cutten

Leeftijdsgroep: 31 – 45


Geslacht: Vrouw


Doel:

  • Spierdefinitie
  • Vetverlies

Welke producten heb je gebruikt en hoe lang?

Winsol voor 4 weken.


Welke veranderingen heb je aan je lichaam opgemerkt?
Ik heb het vet rondom mijn benen kunnen verminderen. Mijn armen en buikstreek zijn ook strakker.


Heb je veranderingen in kracht gemerkt?

Mijn gewichten zijn lichtjes gestegen.


Wat is je trainingsprogramma?

Ik lift nu 5 dagen per week. Ik doe geen cardio en het lukt me nog steeds om vet te verliezen.


Wat is je algemene feedback over CrazyBulk?

Ik heb langzaam mijn gewicht in ponden verhoogd, maar het meest indrukwekkende resultaat dat ik heb gezien, is het vet dat ik rondom mijn benen verlies. Ik ben ondanks wat ik allemaal heb geprobeerd nooit in staat geweest om mijn benen te trainen. Ik eet gezonde snacks en een gezond ontbijt, maar voor mijn lunch en diner eet ik gewoon alles wat ik wil. Ik kan niet wachten om te zien wat de komende 4 weken zullen brengen. Ik zou dit iedereen, die in vorm wil komen en een kracht- en energieboost in de sportschool zou willen krijgen, willen aanraden.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

X

20% KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

Dagdeal

Krijg 20% korting met sale20

KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

X

Aanbieding verloopt over

BLACK FRIDAY UITVERKOOP

GEBRUIK CODE FRIDAY40 VOOR 40% KORTING
OF
FRIDAY50 VOOR 50% KORTING WANNEER JE MEER DAN €125 UITGEEFT

BLACK FRIDAY UITVERKOOP

KRIJG 30% KORTING MET CODE FRIDAY30
KLIK HIER OM JE KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

X

AANBIEDING EINDIGT IN