LUCAS WERD MET TRENOBOL IN MINDER DAN 2 WEKEN STERKER!

LUCAS D.

Beoordeling:


Programma:

  • Kracht

Leeftijdsgroep: 18 – 30


Geslacht: Man


Doel:

  • Kracht
  • Magere spiermassa
  • Vetverlies

Ik heb in minder dan twee weken resultaten gemerkt en kan nu altijd een extra rep of twee volhouden. De definitie van mijn borst, armen en abs is veel toegenomen. Ik heb ook veel meer kracht en ik ben bij de bench press oefeningen van 30 pond naar 50 pond gegaan.

Welke veranderingen heb je aan je lichaam opgemerkt?

Ik verloor vet met kreeg meer dan 5 pond spieren.

Mijn lichaamsvet was ongeveer 12% en dat is nu onder de 10%.

Heb je veranderingen in je kracht gemerkt?

Ik ben met 30 pond meer gaan trainen op de bench, met 50 pond meer bij de squat oefeningen en 20 pond bij de hang clean oefeningen.

Wat is je trainingsprogramma?

Upper/lower split routine

  • Bovenlichaam – Bench,flys,dips,bent over bb rows en yates row oefeningen, pull ups, hang clean,military press,incline db press, lateral raises, chinups, pullups, incline curls, hammer curls, regular curls
  • Onderlichaam  Squats 5×5 met een toename van 5 pond bij elke workout, hamstring ball curls, calf raises

Wat is je algemene feedback over CrazyBulk?

Ik heb in minder dan twee weken resultaten gemerkt en kan nu altijd een extra rep of twee volhouden. De definitie van mijn borst, armen en abs is veel toegenomen. Ik heb ook veel meer kracht en ik ben bij de bench press oefeningen van 30 pond naar 50 pond gegaan.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

X

20% KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

Dagdeal

Krijg 20% korting met sale20

KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

X

Aanbieding verloopt over

NIEUWJAARSUITVERKOOP

GEBRUIK CODE SAVE40 VOOR 40% KORTING OP SINGLES OF STACK50 VOOR 50% KORTING OP STACKS

NIEUWJAARSUITVERKOOP

GEBRUIK CODE SAVE20 VOOR 20% KORTING OP SINGLES
OF STACK30 VOOR 30% KORTING OP STACKS
KLIK HIER OM JE KORTING AUTOMATISCH

X

AANBIEDING VERLOOPT IN