THOMAS KON MET TRENOROL MAAR LIEFST 20 POND TOEVOEGEN TIJDENS ZIJN BENCH PRESS OEFENINGEN!

THOMAS D.

Beoordeling:


Programma:

  • Kracht

Leeftijdsgroep: 31 – 45


Geslacht: Man


Doel:

  • Kracht

Ik bleef 196 pond wegen, maar mijn armen kregen meer massa zodat ik nu in bepaalde gebieden zelfs striee heb en mijn spieren zijn eigenlijk overal echt gegroeit. Ook heb ik een verbetering in mijn energie meegemaakt. Ik ging altijd maar één keer per dag naar de sportschool maar nu ik trenorol heb gebruikt kan ik gemakkelijk twee keer gaan.

Qua kracht, was ik oorspronkelijk in staat om met maximaal 200 pond bench oefeningen te doen en dat is nu maximaal 220 pond. Ook heb ik meer energie en kan ik meer reps voltooien.

Ik zou dit product echt aan al mijn vrienden aanbevelen en ik kijk er eigenlijk naar uit om samen met hun nog verder te groeien. Ik wil er wel op wijzen dat ik dit product slechts een maand heb gebruikt maar dan nog heb ik goede resultaten gezien.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

X

20% KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

Dagdeal

Krijg 20% korting met sale20

KLIK HIER OM UW KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

X

Aanbieding verloopt over

BLACK FRIDAY UITVERKOOP

GEBRUIK CODE FRIDAY40 VOOR 40% KORTING
OF
FRIDAY50 VOOR 50% KORTING WANNEER JE MEER DAN €125 UITGEEFT

BLACK FRIDAY UITVERKOOP

KRIJG 30% KORTING MET CODE FRIDAY30
KLIK HIER OM JE KORTING AUTOMATISCH TOE TE PASSEN

X

AANBIEDING EINDIGT IN